Home » Wie zijn wij

StudiumTravel is een jonge organisatie maar met vele jaren ervaring. Beide partners kennen elkaar al ruim 35 jaar door en door. Nadat ze beiden een stevige carrière achter de rug hadden, besloten ze om hun ervaring, kennis en netwerken in te zetten in een nieuw gezamenlijk initiatief.

Op basis van hun beider voorkeur voor het internationale zakendoen, voor reizen, marketing en voor life long learning, was StudiumTravel al snel geboren. Een organisatie op het snijvlak van internationaal zakendoen, reizen, permanente educatie, netwerken, kennis en innovatie. 

 

Ronald Jans, Register Marketeer en ondernemer pur sang

35 jaar marketing- en sales ervaring. Hij komt uit een ‘nest’ van marketing- en reclamepioniers en staat op en gaat naar bed met marketing. Na 7 jaar actief te zijn geweest in de fast moving consumer goods, 12 jaar in de b-to-b, heeft hij ook nog eens 5 jaar in de retail gewerkt als marketingstrateeg. Nu al weer jaren als consultant en strategie-innovator.

Nima-C en Register Marketeer. Naast Nima-examinator en lid van de Nima-examencommissies, is hij een inspirerend spreker op congressen en evenementen. Met zijn jarenlange ervaring in incentive travel en studiereizen weet hij intensieve kennisprogramma’s te combineren met boeiende hotspots in de wereld.

Vrije tijd gaat op aan golfen, lekker eten en klassieker-rally’s.

r.jans@studiumtravel.nl

Robbert Boonk, een gedreven ondernemer en marketeer.

Na een bedrijfskundige/economische studie startte hij zijn carrière in marketingfuncties bij diverse grote multinationals. Op zijn 34e startte hij zijn eerste echte bedrijf. Een adviesbureau op het gebied van marketing en management. Al gauw bleek ook zijn liefde voor het onderwijs en richtte hij succesvol een opleidingsinstituut op (Het Opleidingshuis) en een uitzendbureau (Het Flexhuis), die nauw samenwerkten.

Hij richtte nog enkele bedrijven op en verkocht die weer, was 5 jaar directeur aan de Hogeschool van Rotterdam en combineert nu uiteindelijk zijn liefde voor reizen, het internationale zakendoen en onderwijs, in een studiereis organisatie StudiumTravel. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker op congressen en evenementen. 

Uiteindelijk komt het verleden en het heden mooi bij elkaar, want zijn huidige compagnon Ronald Jans was ook zijn eerste 'zakenpartner' toen zij samen een bedrijf oprichtten tijdens hun gezamenlijke afstuderen.

Vrije tijd gaat op aan golfen, schrijven van kinder- en zakelijke boeken en aan een goed glas wijn.

r.boonk@studiumtravel.nl