EMS reis naar Seattle & Boston (5-13 oktober 2019)

Doelgroep: (Register) Executive Marketeers/Strategen, Communication Professionals, Management Consultants en Organisatie Adviseurs

PE Punten:

NIMA Qualified Lecturer: 30
Register Marketeer: 30 (degene die de case voorbereiden mogen 5 extra punten opvoeren)
Senior Communication Professional: 30
Senior Digital Professional: 30
Senior Marketing Professional: 30

 

De jaarlijkse marketingreis der marketingreizen gaat dit jaar naar de USA. Naar Seattle en Boston. Een boeiende combinatie want Boston is het wetenschappelijke centrum van dit grote land en Seattle begint steeds meer de rol en functie van Silicon Valley over te nemen. Wetenschappelijke denkkracht en smart innovation wordt gecombineerd tot producten en diensten waar we nu alleen nog maar van durven dromen, maar die morgen in de winkel liggen.

 

HARVARD OF MIT

In Boston gaan we naar Harvard of MIT. In elk geval hebben we daar de Academische Dag. 

Die bestaat uit twee top masterclasses van prominente profs die ons op de nieuwe marketing gebieden gaan bijpraten. Dat kan bijvoorbeeld Targetted Social Media worden of Artificial Intelligence als next step in Big Data, maar dat het indrukwekkend wordt, is zeker.

In de middag gaan we met die nieuwe kennis en inzichten twee stevige cases te lijf.  Cases van twee organisaties die ons hebben benaderd om hun strategische vraagstukken aan ons voor te kunnen leggen. Mooie erkenning voor Register Marketeers en Sr. Marketing Professionals.

SEATTLE

Seattle is het nieuwe Silicon Valley. USA heeft recent aangekondigd dat het veel meer gaat investeren in A.I. Natuurlijk gaat er ook geld naar California, maar ook Seattle gaat een flinke hap van die Amerikaanse investeringen gebruiken in de race om de kunstmatige intelligentie. Wij gaan kijken waar dat terecht komt.

 

EMS Seattle
PDF – 979.1 KB

Download hier de brochure van deze reis

De ingang van het Pacific Science Centre in Seattle. Een imposant wetenschappelijk museum met altijd imposante exposities.