Home » StudieReizen

StudiumTravel organiseert marketingreizen voor alle marketeers. Voor de aanstormende marketing-jongelui, voor de ervaren marketing professionals, als voor de toppers van deze branche. Voor die laatsten worden uiteraard ook de accreditatie-punten (PE punten) verzorgd.

Dit betekent overigens niet dat je als student niet mee zou mogen gaan met bijvoorbeeld de (Senior) Marketeers. De onderlinge uitwisseling van ervaringen en werelden kan juist heel vruchtbaar zijn voor alle deelnemers! 

Sales is het kruispunt tussen het aanbiedingsproces en het leverings- en serviceproces. Mensen, organisaties en de hele maatschappij veranderen steeds sneller. SMA houdt als organisatie van en voor sales-professionals, deze trends en veranderingen bij. Maar elke zich zelf respecterende verkoper voelt de plicht om zich te blijven ontwikkelen en bijscholen. 

In nauwe samenwerking met StudiumTravel wordt daarom jaarlijks een studiereis georganiseerd, waar de belangrijkste trends worden opgezocht en onderzocht.

Ondernemers zijn mensen die bewegen. Dat moeten ze wel want de wereld om hen heen beweegt ook continu. En daarvoor moet je verder kijken dan je directe omgeving. De wereld is hun speelveld en kennis en visie is onontbeerlijk. Als voor een groep de term 'Leven Lang Leren' van toepassing is, dan is het wel voor ondernemers. Stilstaan is achteruitgang is geen loze kreet. Want de concurrent die de logistiek beter op orde heeft, een actueler aanbod heeft of slimmer inkoopt, verlaagt jouw marge! Dus ondernemers willen, nee ze moeten, bijblijven. En daar helpt Studium Travel ze graag bij. Wij zijn ook ondernemers tenslotte.

StudiumTravel werkt samen met de Organisatie voor Organisatie Adviseurs (OOA). Voor ervaren en geregistreerde Organisatie-Adviseurs is het van groot belang om up-to-date te zijn en te blijven. Intervisie en studie van de laatste trends op het gebied van management en organisatie is daarbij van belang. Zowel in eigen land als in het buitenland.

Omdat deze professionals vaak als buitenstaander moeten samenwerken met hun klanten, zijn studiereizen met collega professionals extra waardevol.