In samenwerking met de NVOD (vereniging van oud-Olympiërs) organiseren wij via Studium Sport een werkelijk unieke ervaring in Tokyo, Japan.

Je kunt méé met deze reis; er zijn 3 varianten: de eerste week van de Olympische Spelen, de tweede week, of week 1+2. Hoe gaaf is dát!

De groep van week-1 vertrekt op 23 juli vanaf Schiphol en reist terug naar Nederland op 1 augustus; de groep van week-2 vertrekt op 31 juli en reist op 9 augustus huiswaarts. Maar let op: het is mogelijk om je verblijf in Japan te verlengen, dus maak er maar een héél bijzondere en niet een-twee-drie voor de hand liggende vakantie van.

Ter plaatse bezoek je 6 sportevenementen, die in samenspraak met de NVOD zijn uitgekozen, en natuurlijk kan je zelf nog kaarten van sportwedstrijden buiten het pakket via ons bestellen. In elk geval zit in beide weken beachvolleybal en HOCKEY, in de tweede week zelfs de finale voor de hockeyvrouwen….

Ook is inbegrepen (vanzelfsprekend) verblijf voor 8 nachten in een uitstekend 3-sterren hotel dat op korte afstand ligt van het metronetwerk (tickets voor 6 dagen inbegrepen) dat je snel naar de sportvenues zal brengen. Je verblijf is inclusief ontbijt.

Op 4 avonden heb je toegang tot het Team-NL Tokyo Center, waarin het Holland Heineken House ook is gevestigd. Huldigingen van de medaillewinnaars vinden dáár plaats. Dat wordt natuurlijk één groot feest.

Eigenlijk is álles dat deze reis tot een onvergetelijke happening maakt inbegrepen. Vluchten, hotel, metrotickets, sportwedstrijden, huldigingen, het is allemaal geregeld. Overdag en ’s avonds heb je, afhankelijk van de tijden van de wedstrijden die dag, ruim tijd om zélf de cultuur van Japan en Tokyo op te snuiven.

Deelnameprijs: € 5.800 per persoon, op basis van een tweepersoonskamer. Dit is de prijs voor een 1-weekse reis (van 23 juli tot 1 augustus, of van 31 juli tot 9 augustus; de 2-weekse reis heeft een andere prijs, uiteraard, die we je graag persoonlijk doorgeven).

In mei organiseren we een gezellige kennismakingsbijeenkomst met alle reisgenoten. Op dit moment bestaat de groep uit ruim 50 deelnemers!

LET OP – LET OP
Deze reis kunnen we klant-specifiek maken, als bijv. een incentivereis met medewerkers of klanten. Mocht je daarvoor belangstelling hebben, of met ons over willen praten, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

 

Datum:
23 juli - 1 augustus 2020
Doelgroep:
Sportliefhebbers - jong en oud

Inschrijven