Een ondernemer zit nooit stil – en weet waar de krachten spelen

Een ondernemer zit nooit stil omdat de wereld nooit stil staat. Ondernemen is bijblijven en zelfs vooroplopen.

Ondernemen is ook vooruitkijken en visie hebben, want zonder visie geen strategie. En zonder strategie geen plan. Zonder plan ben je een onderdeel van het plan van je concurrent. En die komt steeds meer uit China. Hun agenda is wezenlijk anders dan die van ons.

Doel van de studiereis is ervaren welke ontwikkelingen op betrekkelijk korte termijn naar Europa, specifiek Nederland, komen en die van invloed zijn op onze ondernemingscontinuïteit. De vraag is niet óf uw branche geraakt wordt, maar HOE en vooral WANNEER.

We gaan daar kijken, leren, en inspiratie opdoen. Deels bij retailers, deels bij Nederlandse ondernemingen in China, en deels bij Chinese bedrijven die ons wél wensen te ontvangen (want u weet….men houdt graag de kaarten tegen de borst).

Hoe zorg je er nu voor dat je weet wat belangrijk is en wat de toekomst gaat bepalen? Door te leren van specialisten. Door te netwerken en samen te werken.

Dat is precies wat we in China gaan doen: kijken, luisteren, leren, netwerken en samenwerken. Dat “moet” je van jezelf, je personeel en je aandeelhouders. Je moet vanwege je continuïteit.

Deze reis heeft alles in zich om inzichten te geven op de vragen van de toekomst.

Be wise and join in!

Er zijn twee vertrekdata gepland, al naar gelang de belangstelling gaat één of beide reizen door: vertrek 4 mei, terug op 11 mei; vertrek 17 oktober, terug op 24 oktober.

Deelnemen vraagt een investering van € 4.500 per persoon; daar staat als tegenprestatie tegenover:  een indrukwekkend (studie)programma in Shanghai en tenminste nog één andere metropool; heen- en terugvlucht met KLM of KLM-partners, binnenlandse reizen, maaltijden, hotelovernachtingen in 1-persoonskamers, vervoer ter plaatse in de steden, onze begeleiding en permanente begeleiding door goed Engels sprekende gidsen.

Ontvang tot € 750 subsidie op deze reis!

Deze reis valt mogelijk ook als handelsmissie onder de SIB Regeling van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, onderdeel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken). We onderzoeken de mogelijkheden, die dan later een leuke teruggave kunnen zijn. De SIB Regeling kent het zogenaamde Missievoucher. Deze voucher is bedoeld als een ‘steuntje in de rug‘ voor het MKB dat internationaal zaken wil doen. Lees hier alles over de deze regeling en hoe u daarvoor in aanmerking komt.

Datum:
4 mei - 10 mei 2020
Doelgroep:
Ondernemers - directies - adviseurs - plannenmakers

Inschrijven