Zweden & Finland

Paper-Packaging-Print Inspiratie Reis

Bestemming: Zweden & Finland
Doelgroep: Uitgeverijen, mediabedrijven, advertising agencies, ontwerpbureau’s
Datum: Omstreeks maart-april 2025
Inclusief: Retourvlucht + binnenlandse vlucht, hotelovernachtingen, lunches, diner, topcolleges, bedrijfsbezoeken, organisatiekosten.
Exclusief: Dranken en persoonlijke uitgaven

Studium Travel organiseert binnenkort ook weer de papier-, verpakking- en print studiereis naar Zweden en Finland. Deze zesdaagse reis zit vol met leerzame bedrijfsbezoeken en managementworkshops en heeft als hoofd thema: de kracht van “Paper, Packaging & Print”.

Innovaties En Duurzaamheid

Wij willen tijdens de studiereis de misverstanden en mythes over papier weerleggen met feiten, en aantonen dat houtvezels afkomstig van verantwoord bosbeheer de hoeksteen kunnen zijn van een duurzame strategie.

Er worden tenminste acht bedrijven in de sectoren papier en verpakkingen bezocht en na managementpresentaties zijn er workshops en open discussies over visie, strategie, en de toekomst. Innovaties en duurzaamheid zijn de rode draad.

Zweden En Finland

Met papier en karton als basis zijn indrukwekkende duurzaamheidsprojecten aan de gang; de nieuwe trend is het revitaliseren van mogelijkheden met die basisgrondstoffen. Papier en karton tonen hun nieuwe relevantie aan. Zweden en Finland zijn daarin koploper en laten maar al te graag zien dat ook Print zich verheugt in een gezonde groei aan belangstelling.

Ook staat een Master Class op het programma; deze overview van technologienieuwtjes en veranderende marktvraag is een hooggewaardeerd item in deze soort studiereizen.

Circulariteit En Duurzaamheid

In Zweden wordt er een bosbouwbedrijf en een houtproducent bezocht. Ter plaatse wordt getoond hoe circulariteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Daarna gaat de reis naar een papierfabriek en een topproducent van karton.
In Finland gaat het programma verder met innovaties en ‘thinking outside of the box’. Ook is er een Retailtour en een Master Class op een van de universiteiten van Helsinki.

Neem contact op

Meer informatie nodig? Vul onderstaand formulier in.

Uw reisleiding

Ronald Jans
Raymond Kleine schaars