Panama

Marketing studiereis naar Panama

Bestemming: Panama
Doelgroep: Alle marketing professionals van Nederland en in strategie geïnteresseerde ondernemers en directeuren
PE Points: NIMA titelhouders (RM, NQL, SMP, SCP, SDP): 30 punten
Datum: 5 t/m 12 oktober 2024
Kosten: NIMA-leden: €4.180 , Niet-NIMA leden: €4.580
Inclusief: Retourvlucht, hotelovernachtingen, lunches, diner, topcolleges, bedrijfsbezoeker, organisatiekosten.
Exclusief: Dranken en persoonlijke uitgaven

In samenwerking met het Nima – Nederlands Instituut voor Marketing – bieden we dit jaar een inspirerende kennisreis naar Panama aan.

Het is het welvarendste land van Latijns Amerika en bovendien het maritiem belangrijkste stukje ter wereld, want het Panamakanaal is cruciaal voor logistiek. Het is een prachtbestemming.

 

 

Richting ‘west’, dit keer. En ook: een lustrumreis.

Na negen soortgelijke reizen naar Shanghai, Kaapstad en Dubai, Japan en Korea, Argentinië, Maleisië, India, Seattle en Boston in de VS, Singapore en recentelijk Oman gaan we dit keer weer westwaarts, naar Panama. Het is een prachtbestemming voor deze 10de (Nima) Marketingstudiereis.

In Panama zijn al tal van belangrijke internationale ondernemingen gevestigd en het land is zeer gewild bij multinationals en de scheepvaartsector. Maar als hotspot in Lat-Am is er op ons vakgebied heel veel gaande, en het sluit m.b.t.‘handel’ aan bij onze economieën.

Bovendien is het een mooi land en een steeds meer gewilde toeristenbestemming en daar gaan wij op deze reis zeker bij stilstaan.

Juist dát maakt een studiereis naar Panama een kleurrijke reis met verrassende inzichten. In een land waar je misschien zelf niet een-twee-drie zult komen.

“We” gaan, als al jaren gebruikelijk, weer “halen en brengen”: we stellen de kennis, kunde en ervaring van de reisgenoten ter beschikking van locale ondernemingen die iets van óns willen leren, en andersom kunnen wij tot verrassende inzichten komen vanuit hun achtergrond en cultuur, om er “hier” slimme dingen mee te doen

Programma

Hieronder staat het programma, weergegeven in een afdrukbare flyer (pdf). Maar dit is het programma op hoofdlijnen:

  • vertrek op zaterdag 5 oktober
  • aankomst in Panama op dezelfde dag
  • programma met in totaal tenminste 8 bedrijfsbezoeken – locale en internationale bedrijven delen hun management- en marketingissues met ons delen
  • een unieke boottrip op het Panamakanaal
  • masterclass door vooraanstaande economen of hoogleraren
  • ontvangst op de Nederlandse ambassade
  • groepsgewijze culturele programmaonderdelen, naar plaatsen in Panama die het meedoen aan deze marketingstudiereis compleet maken
  • tijd om zelf indrukken op te doen
  • terug naar Nederland op 12 oktober.

Het wordt een pareltje van een studiereis, die wij van harte aanbevelen bij alle marketeers in ons land, die wat meer willen leren van andere culturen, met in het achterhoofd ‘wat neem ik mee dat ik kan toepassen in mijn eigen onderneming’.

Belangstelling: stuur ons een berichtje, dan laten we wat van ons horen…zoals het hoort.

Aanmeldingen: van harte welkom op r.jans@studiumtravel.nl; meer weten? Bel ons op: 055 5349680.

Tot in Panama!

 

Neem contact op

Meer informatie nodig? Vul onderstaand formulier in.

Uw reisleiding

Ronald Jans
Raymond Kleine schaars