Home » Overige Reizen

NETWERKEN

 

EXPERIENCE

CEO4YOU (binnenkort hier op de site)

+ Masterclass Experience - Estland (voorjaar 2019) Binnenkort hier op de site

 

Dit jaar hebben we een heel speciale reis met een speciaal doel. We gaan gedurende 2 dagen met een eigen trein op pad. Maximaal 25 aankomende CEO's of CEO's van het MKB, worden door CEO's van multinationals voorbereid op hun toekomst. Zoals vroeger de wijze oudsten van de stam hun kennis en ervaring doorgaven aan de nieuwe generatie, zo doen de groten van het bedrijfsleven dat ook naar hun aanstormende opvolgers.

Ben jij zo'n aanstormende topper? Laat je twee dagen onderdompelen met kennis en ervaring van je aanstaande voorganger. Nog nooit had je de kans om je netwerk zo waardevol uit te breiden!

 

Teken binnenkort in voor de  CEO 4 YOU Trip on a Train!

Experience is everything! Alle recente onderzoeken laten duidelijk zien dat beleving de beste manier is om relaties te krijgen en om ze aan je te binden. Het zelf meemaken is zo'n sterke emotie t.o.v. een promotie of een advertentie. 

Netwerken, wat is het eigenlijk?

Experience, wat is het eigenlijk?

 

Netwerken is van alle tijden, net als zakendoen. Deze twee begrippen horen bij elkaar, kunnen zelfs niet zonder elkaar. Door alle geavanceerde communicatiemiddelen kunnen we onze netwerken wereldwijd hebben en onderhouden. LinkedIn is zo'n digitaal netwerk. Handig, nuttig en waardevol. Maar toch gaat er niets boven de face-to-face contacten.  Net als bij marketing de mond-tot-mond reclame uiteindelijk het beste blijft, is bij netwerken de handdruk en het oogcontact de beste manier om te bepalen of je samen zaken wilt doen of elkaar wilt helpen.

Daarom organiseert StudiumTravel in samenwerking met diverse netwerken, netwerkreizen om dat persoonlijk contact tot stand te brengen en te intensiveren. Tegelijkertijd worden er veel nieuwe ervaringen opgedaan, nieuwe technieken bestudeerd en nieuwe mensen ontmoet.

Want laten we eerlijk zijn; hoeveel tijd besteedt u  jaarlijks samen met uw vrienden? Is dat ook 5 of 6 dagen, ruim 10 uur per dag? Dus zo'n 60 uur? Tijdens zo'n reis ontstaan hechte relaties die op het vriendschappelijke af, mooie zakelijke vriendschappen opleveren.

Netwerken is misschien wel de meest succesvolle marketing en sales tool die er bestaat. Daarom kunt u niet zonder!

 

Experience betekent co-creatie met de klant. Samen de essentie en de relevantie van de eigen organisatie (her)ontdekken. Maar ook nieuwe mogelijkheden. Zeker nu in tijden van verandering moet elk merk en elke organisatie zich aanpassen aan 'the next level'. De nieuwe wereld van mobiliteit, supersnelle technologische ontwikkelingen en het vermogen om je blijvend aan te passen. 

Experience, beleving, bied je de kans om je eigen verbeelding te ontwikkelen, om zodoende tot hele nieuwe businessconcepten te komen. Maar ook tot het inzicht van noodzakelijke aanpassingen, vernieuwingen van het bestaande systeem binnen je organisatie. Niet alles hoeft meteen 'om'. Beleving zorgt voor acceptatie van verandering.