Home » 1. Zakendoen en netwerken

1. Zakendoen en netwerken

Gepubliceerd op 17 maart 2018 15:06

Het klinkt zover, het Midden-Oosten. Het klinkt ook zo anders. En dat is ook wel zo. Ver valt reuze mee. Binnen 6 uur sta je lekker in de zon. Heel wat anders dan hier een gevoelstemperatuur van min tien. Maar de gewoonten daar zijn anders dan hier. Net zo goed als dat ze hier anders zijn dan daar. Het maar vanuit welk perspectief je kijkt.

Maar wat hetzelfde is, is dat ze daar net zo goed graag zakendoen als wij hier. Daarom gaan we 4 juni naar Abu Dhabi en Dubai. Om kennis te maken, kennis te halen en om te kijken of we onze markten kunnen uitbreiden. Met allemaal ondernemers gaan we bovendien netwerken, zowel onderling als in het Midden-Oosten. Dus met de buurman ondernemer en met een sjeik in Abu Dhabi. Wat voor zaken? De zaken die jij wilt doen. Geef daarom aan in welke business je zit dan gaan wij kijken of we een perfect match kunnen vinden.

Gesubsidieerd door onze overheid

De overheid vindt het belangrijk dat ondernemend Nederland haar grenzen verlegd en subsidieert dat met zogenaamde Missievouchers. In ons geval betekent dat een korting op de reiskosten van € 750,-! Daarmee wordt het een reissom van zo'n € 1.720,- en bovendien nog zakelijk aftrekbaar ook. Effectief betekent het dat je voor een paar honderd euro nieuwe werelden opent, je een aantal highclass Top colleges krijgt en bovendien leer je nieuwe collega ondernemers kennen.

Download de flyer voor alle informatie en schrijf je in op de site: www.studiumtravel.nl/ondernemer


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.