Home » Ondernemer

ONDERNEMERS-STUDIEREIS NAAR ABU DHABI

Voorjaar 2019

Schrijf nu in voor een 'one-of' ondernemers studiereis

 

Een ondernemer zit nooit stil

Een ondernemer zit nooit stil omdat de wereld nooit stil staat. Ondernemen is bijblijven en zelfs vooroplopen.

Ondernemen is ook vooruitkijken en visie hebben, want zonder visie geen strategie. En zonder strategie geen plan. Zonder plan ben je een onderdeel van het plan van je concurrent.

Hoe zorg je er nu voor dat je weet wat belangrijk is en wat de toekomst gaat bepalen? Door te leren van specialisten. Door te netwerken en samen te werken.

Dat is precies wat we in Abu Dhabi en Dubai gaan doen: kijken, luisteren, leren, netwerken en samenwerken. Niet alleen omdat het leuk en aangenaam is, maar vooral omdat je als ondernemer moet. Je moet bijblijven, je moet vooruitkijken en je moet voorop blijven lopen. Dat moet niet van de wet maar van jezelf, je personeel en je aandeelhouders. Je moet vanwege je continuïteit.

Deze reis heeft alles in zich om inzichten te geven op de vragen van de toekomst.

Be wise and join in! 

 

Ontvang tot €750 subsidie op deze reis!

Deze reis valt als handelsmissie onder de SIB Regeling van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, onderdeel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken). De SIB Regeling kent het zogenaamde Missievoucher. Deze voucher is bedoeld als een 'steuntje in de rug' voor het MKB dat internationaal zaken wil doen. Lees hier alles over de deze regeling en hoe u daarvoor in aanmerking komt.

Schrijf tijdig in om nog deel te kunnen nemen aan de kennismaking en warming-up bijeenkomst.

 

Download hieronder de flyer.

Flyer voorjaar 2019
PDF – 760.1 KB