Home » Olympische-spelen

Ga mee naar de Olympische Winterspelen van 9 tot 17 februari 2018 in PyeongChang !

Op deze pagina zullen we steeds alle updates plaatsen.

Wilt u echter liever via email op de hoogte gehouden worden, klik dan op de button rechtsboven.

Nieuw in het programma!

 

Update 10 mei:  Voor de geïnteresseerden: Excursie naar de DMZ (DeMilitarized Zone) op de grens tussen Noord- en Zuid-Korea. Een onvergetelijke ervaring! Boeiend, indrukwekkend en gelukkig wel heel veilig.

Update 22 mei: Voor de geïnteresseerden: Voor een beperkte meerprijs kunt u Business Class vliegen. Zie pakket B!


Wilt u Sven en Ireen live zien winnen?

Wat is er mooier dan er zelf bij te zijn als Sven en Ireen knokken voor de Olympische titel? De zinderende atmosfeer meemaken, zelf meeschreeuwen en er ’s avonds bij zijn als ze worden gehuldigd in het Heineken Holland House. Dat gaan we van 10 tot 17 februari 2018 doen in PyeongChang.

 

Het zullen de laatste Olympische Spelen zijn voor Sven Kramer. Niet voor Sjinkie Knegt, onze shorttrack koning. Ook hij zal vlammen in PyeongChang. Net als Jan Smeekens, Michel Mulder en Jorit Bergsma. Bij de dames wordt het eveneens vuurwerk. Niet alleen door Ireen Wüst, maar ook door Jorien Ter Mors, Irene Schouten en niet te vergeten Martina Sablikova en andere snelle dames.

Kies voor een van de pakketten:

Pakket A (All-in):
U vertrekt op zaterdag 10 februari en maakt natuurlijk alle Olympische onderdelen mee (zie onderstaand het programma). U reist terug op 18 februari en komt ook op 18 februari aan met rechtstreekse vluchten (KLM).

 

Pakket B (Business Class):

Alle programma onderdelen. U vliegt Business Class. U vertrekt op vrijdag 9 februari met Lufthansa en heeft een korte tussenstop in Frankfurt. Ook op de terugvlucht maakt u een tussenstop in Frankfurt. Dit pakket heeft een meerprijs van € 1.250,-.

Download hier de informatiesheet

 

Olympics feb 2018
PDF – 830.7 KB 161 downloads