Home » Studenten Mode voorjaar 2017
Stud - Mode Seoul voorjaar 2017 b
PDF – 553.9 KB 43 downloads

Seoul, here we come!

 

Lang was Zuid-Korea het ‘kopieerland’ bij uitstek. Inmiddels is Zuid-Korea (mede) toonaangevend op het gebied van (technologische) innovatie. Dat vereist een andere marketingstrategie. We gaan in Seoul op zoek naar de marketingaspecten van de transitie van ‘kopieerland’ naar ‘innovatieland’.

 

Dat doen we door bedrijfsbezoeken naar de organisaties in de Fashion Business. We gaan naar de productiebedrijven, de toeleveranciers en de distributeurs.

Natuurlijk gaan we voor een masterclass naar de EWHA Business School. En niet te vergeten, we gaan natuurlijk naar de grootste shoppingmall ter wereld ‘Lotte’.

 

Om te chillen

Vrije tijd:  Shopping – Architectuur – Cultuur - de lekkerste restaurantjes – de hipste zaakjes (ja echt, ook in Seoul, juist in Seoul!)….en allemaal vriendelijke mensen.

Excursies: DMZ (De-Militarized Zone) tussen Noord- en Zuid-Korea

 

What’s In It For Me?

Natuurlijk is dit een unieke (leer)ervaring op marketing en fashion gebied. Je staat midden in de stad waar nu geschiedenis wordt geschreven op innovatiegebied, óók op het gebied van de (productie en distributie) van fashion.

Net als destijds de vrijlating van Nelson Mandela, de val van de Berlijnse muur en straks het laatste concert van Adèle, zal dit een tijdperk in de geschiedenis zijn dat met vetgedrukte letters wordt geschreven. Daar moet je bij zijn!

 

Wat krijg je allemaal?

Inbegrepen zijn het complete programma met alle bedrijfsbezoeken, inclusief de Masterclass, het vervoer (met een uitstekende airline) heen en terug naar/van Seoul op basis van economy class, 7 overnachtingen in een prima hotel in Seoul, vervoer ter plaatse van en naar alle programmaonderdelen, 5 diners, 5 lunches en ontvangst op de Ambassade. En uiteraard alle organisatiekosten.


Jouw investering

Jouw nieuwsgierigheid, je kennis, vriendelijkheid en enthousiasme. Dat zorgt voor een onvergetelijke reis. Natuurlijk zijn er ook kosten. Gelukkig hebben we die ook dit jaar weer binnen de perken weten te houden. Voor € 2.430,- is het hele programma betaald. Dat mag je best in delen betalen. Kijk hiervoor in de webshop.

 

Let op!

Wat niet in de reissom zit, zijn de uitgaven van persoonlijke aard, o.a. de inhoud van de minibar in het hotel. We adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten en controleer of je zorgverzekering werelddekking heeft en dat je paspoort nog geldig is.

 

Inschrijven/aanmelden

Schrijf je nu in inschrijfformulier en kies in de webshop de betaalmethode die jouw het beste past.