Home » Studenten Mode najaar 2017

Download hier de informatiesheet

 

Stud - Dubai FFWD 16-22 2017
PDF – 908.1 KB 57 downloads
Studenten Mode & Business - Fashion Trip (16 - 22 oktober 2017)
 

Dubai, de nieuwe modestad

Dubai is een wereld op zich. Alles wat nog niet is uitgevonden, gebeurt hier. Alles is hier gericht op groei, groei en nog eens groei. Alles moet groter, beter en mooier dan waar ook ter wereld.

Wij gaan kijken hoe ze dat doen op het gebied van mode. We gaan natuurlijk naar FFWD 2017, met Meet & Greet met Designers en Modehuizen! Maar we gaan ook naar een communicatie-bureau dat zich voornamelijk richt op fashion, naar distributeurs en shops.

 

Het programma

De Marketingstudiereis naar Dubai begint op maandag 16 oktober. Dinsdag en woensdag kan je je een slag in de rondte shoppen, of aan het stand gaan liggen…of allebei natuurlijk! Natuurlijk hebben we een programma met bedrijfsbezoeken: 4 maar liefst, op 3 dagen. En natuurlijk een masterclass op één van de business schools. ’s Avonds duik je het nightlife in. Je krijgt een lijstje met de allerbeste clubs en must go’s. Op donderdag begint het…geef jezelf helemaal over aan al het moois dat FASHION FORWARD te bieden heeft. Zondag 22 oktober gaan we terug naar Nederland.

 

Wat krijg je allemaal?

Je slaapt in een prima 3*** hotel, prettig centraal gelegen. Uiteraard de heen- en terugvlucht in economyclass, 6 nachten in het hotel, 6 keer ontbijt, 4 bedrijfsbezoeken, een master class, een drie-dagenticket voor de FASHION FORWARD, vervoer ter plaatse, de Meet & Greet en de organisatiekosten.

 

Jouw investering

Jouw nieuwsgierigheid, je kennis, vriendelijkheid en enthousiasme. Dat zorgt voor een onvergetelijke reis. Natuurlijk zijn er ook kosten. Gelukkig hebben we die ook dit jaar weer binnen de perken weten te houden. Voor € 1.950,- is het hele programma betaald. Dat mag je best in delen betalen. Kijk daarvoor op webshop

 

Let op!

Wat niet in de reissom zit, zijn de uitgaven van persoonlijke aard, o.a. de inhoud van de minibar in het hotel, alle dranken en je eigen nightlife. We adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten en controleer of je zorgverzekering werelddekking heeft en dat je paspoort nog geldig is.

 

Inschrijven/aanmelden

Schrijf je nu in inschrijfformulier en kies in de webshop de betaalmethode die jouw het beste past