Home » nima-zon-zee

Altijd al NIMA A of B willen doen?             Dan is dit het juiste moment!

 

 • Met de scholingsvoucher van het UWV kost het je niets!

En bovendien kun je de opleiding volgen in de stralende zon van Abu Dhabi en Dubai.

 

 • Je gelooft het niet, hè. Toch is het zo!

De overheid stimuleert opleidingen voor kansrijke beroepen. Marketing is zo’n kansrijk beroep.

 

 • Ga met MarketingTribune en StudiumTravel naar de stralende zon van Abu Dhabi en Dubai.

Daar krijg je in een pressure cooker van 8 dagen alle theorie die je nodig hebt. Samen met je medecursisten voer je opdrachten uit, zodat je die theorie meteen in de praktijk kunt brengen. Daardoor blijft het beter hangen. Het wordt hard werken maar er is voldoende tijd voor de zon, de zee en de city.

 

 • Voor de kosten hoef je het niet te laten!

Heb je altijd al een NIMA  A of B willen doen, maar zag je op tegen de kosten? Of zag je baas het niet zitten om te betalen? Wil je één van onze opleidingen volgen, kijk dan hier snel of je in aanmerking komt voor een scholingsvoucher van het UWV. Hiermee kun je de hele opleiding betalen.

 

 • MarketingTribune heeft samen met StudiumTravel een studie/vakantie-pakket samengesteld dat precies past in een scholingsvoucher van het UWV.

Voor € 2.500,- krijg je de hele opleiding, de reis naar én het verblijf in Abu Dhabi en Dubai. Van de 9 dagen die je weg bent, krijg je 8 dagen opleiding. Elke ochtend wordt de theorie behandeld. ’s Middags kun je op een terrasje werken met je medestudenten. In de zon, aan het zwembad. Je komt dus wijzer, bruiner en uitgerust thuis. En van je werk hoef je maar 1 week vrij te krijgen.

 

 • Wat ga je allemaal leren?

Klik hier voor het programma voor de opleiding van NIMA  A

Klik hier voor het programma voor de opleiding van NIMA  B1

Klik hier voor het programma voor de opleiding van NIMA  B2

 

 • Wat is dat eigenlijk, zo’n scholingsvoucher?

De overheid hecht veel waarde aan goede opleidingen voor beroepen waar vraag naar is. Kansberoepen noemen ze dat. Via het UWV kun je een zogenaamd scholingsvoucher aanvragen ter waarde van maximaal € 2.500,- als je een opleiding gaat doen die opleidt voor een kansberoep. Onze opleidingen leiden allemaal op voor zo’n kansberoep.

 

 • Wanneer kom je in aanmerking voor en scholingsvoucher?

Alle werkzoekenden, maar ook zzp’ers of als je in loondienst werkt, kunnen gebruik maken van deze regeling. Kijk hier op de site van het UWV voor alle informatie over de scholingsvoucher.

 

 • Natuurlijk zijn er criteria waaraan je moet voldoen:
 1. Je zet jouw CV op werk.nl. Daarmee geef je aan dat je bij het UWV ingeschreven bent als werkzoekende.
 2. Het beroep waarvoor je de opleiding doet moet een kansberoep zijn. Download hier voor de hele lijst van kansberoepen. Alle opleidingen die MarketingTribune i.s.m. StudiumTravel organiseert, leiden op voor een kansberoep in de marketing (online marketeer en marketingmedewerker).
 3. Na het afronden van de opleiding ontvang je een erkend diploma of certificaat. Van MarketingTribune en StudiumTravel krijg je in elk geval een certificaat. Uiteraard kun je daarna nog het NIMA-examen doen.
 4. Je aanvraag voor de scholingsvoucher moet uiterlijk 31 december 2017 bij het UWV binnen zijn en mag niet meer zijn dan een bedrag van € 2.500,- (ook al is de opleiding duurder. Een eventuele rest moet je zelf betalen). Let op: het budget van het UWV is al bijna op, dus haast je om de voucher aan te vragen.

 

Het is verstandig om je aanvraag zo snel mogelijk te doen. Het totale bedrag voor de vouchers is gelimiteerd. Dus hoe eerder, des te meer kans.

 

 • Gratis annuleren als je geen voucher krijgt

De aanvraagprocedure bij het UWV duurt 8 weken. Dus binnen 8 weken krijg je een bericht of je voucher is goedgekeurd. Als je je dan al bij ons hebt ingeschreven (want ook bij ons zijn de plaatsten gelimiteerd) en je krijgt geen voucher, mag je tot 8 weken na je aanvraag bij het UWV, kosteloos annuleren. De spelregels zijn simpel:

1 - Jij vraagt z.s.m. een voucher aan

2 - Bij een afwijzing van het UWV laat je ons dat binnen 3 dagen weten met de afwijzing van het UWV erbij.

 

 • Oké, snap ik allemaal maar hoe vraag ik zo’n voucher aan?

Stap 1: zet je CV op werk.nl (je hoeft overigens niet persé al direct te willen veranderen van baan)

Stap 2: Ga naar de landingspagina van het UWV, download het formulier (of download het hier rechtstreeks) en vul het in.

Stap 3: Schrijf je in voor de opleiding van je keuze op studiumtravel.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om de aanvraag compleet te maken.

Stap 4: Jij stuurt de aanvraag met alle benodigde informatie op naar het UWV.

Stap 5: Je krijgt binnen 8 weken bericht van het UWV en dat laat je ons dan weer z.s.m. weten.

Stap 6: Als alles goed gaat, ga jij deze zomer je toekomst een stuk verbeteren op een prettige manier.