Home » Beeckestijn

Egbert Jan van Bel:

 

"Al jaren ga ik mee met de studiereizen voor de Register Marketeers van het NIMA. Dat zijn geweldige reizen. Leerzaam, gezellig en heel zinvol voor je netwerk. Vorig jaar naar Buenos Aires was een topper. Dit jaar gaan we naar Maleisië. Dat wordt helemaal een geweldige reis (ik heb het programma gezien, klik hier)."

 

Met de organisatoren heb ik een deal kunnen maken voor Beeckestijn docenten:

  • Als je mee gaat, wordt er speciaal voor ons een masterclass georganiseerd aan de ASB  over ‘de invloed van de digitalisering van de jeugd op het analoge onderwijs van de toekomst’.
  • Daarnaast wordt er speciale dag voor ons georganiseerd waarbij wij masterclasses mogen verzorgen voor de leden van de MDBC (Malaysian Dutch Business Councel). Waarom is dat zo interessant? De MDBC heeft ruim 275 leden die merendeels zowel in Maleisië als in Nederland vertegenwoordigd zijn. Het is een geweldige manier om jezelf te promoten om zowel in Nederland als in Maleisië mastercourses en adviestrajecten binnen te kunnen halen.
  • Ten behoeve van diezelfde MDBC kunnen we webinars organiseren zoals we dat ook voor Oost-Europa doen. Ook dat heeft een grote acquirerende werking, zoals je weet. 

 

Dus als je ‘in’ bent voor nieuwe impulsen en new business, schrijf je dan in en ga mee. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Vergelijkbare reizen kosten normaliter het dubbele!

Wacht overigens niet te lang want het is een last minute deal die ik heb kunnen regelen!

 

Ik zal mijn best doen om vooraf aan de reis nog een bijeenkomst te regelen met alle docenten die meegaan.

 

Schrijf je hier in. Dat kan overigens ook door een mailtje aan info@studiumtravel.nl.

 

Let's kick some ass in Kuala Lumpur!